logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

Kwaliteit & ervaring

De werkplaats van Garage Henny Vennings

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Garage Henny Veenings in Wormerveer helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven

Dankzij vakkundige mensen en moderne apparatuur is uw auto in veilige handen. Garage Henny Veenings is gespecialiseerd in de merken BMW, MINI, Peugeot en Citroën.
Heeft u vragen of wilt u een afspraakverzoek plannen? Neem contact met ons op.

Werkplaats afspraak plannen

Plan eenvoudig uw werkplaats afspraak online in via onze website.

LEES MEER

APK

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

LEES MEER

Onderhoud & reparatie

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Garage Henny Veenings kunt u voor alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden terecht.

LEES MEER

Distributieriem- en ketting

Het vervangen van de distributieriem is een tijdrovende en complexe reparatie. Het vervangen van de distributieriem dient te worden uitgevoerd door een specialist.

LEES MEER

Camperonderhoud

Wij plegen reparaties en onderhoud aan de gehele technische zijde van uw camper. U kunt uw camper tot 3500 kg natuurlijk ook bij ons APK laten keuren

LEES MEER

Storingsdiagnose

Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

LEES MEER

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Garage Henny Veenings in Wormerveer.

LEES MEER

Pechhulp

Wanneer u ervoor kiest om uw auto bij Garage Henny Veenings te laten onderhouden of repareren, dan kunt u ervoor kiezen om ook bij pech onderweg altijd te kunnen rekenen op onze service.

LEES MEER

Airco service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof.

LEES MEER

(Automatische) versnellingsbak spoelen

Garage Henny Veenings in Wormerveer is de specialist om uw versnellingsbak te spoelen. De kosten hiervoor variëren per model en uitvoering.

LEES MEER

Restylen van uw auto

Heeft uw auto hagelschade, transportschade of parkeerdeuken? Erg vervelend natuurlijk. Garage Henny Veenings heeft jarenlange ervaring met het restylen, ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd.

LEES MEER

Banden vervangen, monteren en balanceren

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

LEES MEER

Lassen en roestherstel

Garage Henny Veenings is een bedrijf dat denk vanuit de filosofie; eerst maken en herstellen en danpas vervangen indien nodig. 

LEES MEER

BMW & MINI specialist

Door onze interesse in de merken BMW & MINI hebben wij hier de afgelopen jaren zeer veel ervaring en specialisatie in opgedaan.

LEES MEER

Peugeot & Citroën specialist

Garage Henny Veenings heeft zich door de afgelopen jaren ontwikkeld als een specialist op het gebied van Peugeot & Citroën (PSA).

LEES MEER

Vervangend vervoer

Garage Henny Veenings beschikt over vervangend vervoer, waarvan 1 elektrisch, deze kunt u onder vergoeding van ons meekrijgen

LEES MEER
whatsappWHATSAPP ONS
Morgen Internet - Light website